Feb 242013
 

Mattias Pérez & Kevin Henderson

Pérez -Henderson web

Konsert Fredag 1/3 kl. 20.00            Köp biljett>>

Kevin Henderson räknas till en av Skottlands absolut främsta fiolspelare. Han har turnérat världen över med grupper som Fiddlers BidBoys Of The Lough och Session 9. 2011 spelade han in sin första soloskiva och då med fokus på den traditionella fiolmusiken från Shettland. Med sig på skivan har han den svenska gitarristen Mattias Pérez, som vi känner från bl.a. grupper som MP3Crane Dance Trio och Outhouse Allstars. Kevin och Mattias har fått otroligt fina recensioner för sitt samspel och musik ihop efter att ha framträtt i Skottland på festivaler som Scotts Fiddle Festival i Edinburgh, Celtic Connections i Glasgow, i BBC Radio m.m, men detta blir deras första framträdande i Sverige tillsammans. Missa inte detta!

Läs mer: http://www.twentytwopromotions.com/artists/kevin_henderson_and_mattias_perez/ (på engelska)

Kevin Henderson and Mattias Pérez 2012

Kevin Henderson & Mattias Pérez Edinburgh, House Concert 2012

Photo: Sophie Bech

Entré: 140/100kr stud&medl

 Posted by at 6:08 pm

Sorry, the comment form is closed at this time.